LOG


STAY at LOG in ONOMICHI

Period12 Dec 2018 - 30 Sep 2019
Payment methodCredit settlement on the web site

Bijoy Jain drew inspirations from the novelist Naoya Shiga’s house nearby to design LOG's guest rooms including the sound of ship horns, the rays of sunlight pouring through and the ‘shoji’ doors that frames the view of Onomichi.


 Together with the Japanese ‘washi’ paper craftsman, Wataru Hatano, the building itself celebrates the quality of materials used in the space from floor to ceiling.


Feel the breeze and sunlight coming through the windows in a room designed to experience a space being wrapped inside a cocoon.




[Early Booking Discount on July / August] STAY at LOG in Onomichi

Period1 Jul 2019 - 31 Aug 2019
Payment methodCredit settlement on the web site

- Early Booking Discount -

The early booking discount is applied to your online booking.

A cancellation fee will be charged immediately after the reservation.


Bijoy Jain drew inspirations from the novelist Naoya Shiga’s house nearby to design LOG's guest rooms including the sound of ship horns, the rays of sunlight pouring through and the ‘shoji’ doors that frames the view of Onomichi.


 Together with the Japanese ‘washi’ paper craftsman, Wataru Hatano, the building itself celebrates the quality of materials used in the space from floor to ceiling.


Feel the breeze and sunlight coming through the windows in a room designed to experience a space being wrapped inside a cocoon.



STAY at LOG in ONOMICHI / 2019.10-

Period1 Oct 2019 - 31 Dec 2019
Payment methodOn-site payment or online credit card payment

Bijoy Jain drew inspirations from the novelist Naoya Shiga’s house nearby to design LOG's guest rooms including the sound of ship horns, the rays of sunlight pouring through and the ‘shoji’ doors that frames the view of Onomichi.


 Together with the Japanese ‘washi’ paper craftsman, Wataru Hatano, the building itself celebrates the quality of materials used in the space from floor to ceiling.


Feel the breeze and sunlight coming through the windows in a room designed to experience a space being wrapped inside a cocoon.